TERUGBLIK

In 1951 startte Thomas Miedema een houthandel in het Groningse dorpje Lutjegast. Het assortiment bestond onder andere uit ruiterhout, boerengeriefhout, ruiterstokken en aardappelkisten.
Rond 1985 ging de handel geleidelijk over op timmer- en bouwhout. In deze periode werden ook de eerste garages en hallen gebouwd. Met de komst van de tweede generatie werd MIEDEMAbouw opgericht; dé specialist in het bouwen van industriële en agrarische hallen.

EXPERTISE

Als vaste leverancier van onder andere MIEDEMAbouw specialiseerde Houthandel Miedema zich ook steeds meer in het inkopen, bewerken en gebruiken van een diversiteit aan bouwmaterialen. Zoals hardhout, bouwhout, plaatmateriaal, bouwstaal, tuinmateriaal, profielbeplating. dakbeplating en PVC materiaal.

Al onze materialen zijn van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Bij Miedema weten we als geen ander dat het eindresultaat staat of valt bij de keuze van het bouwmateriaal. Onze specialisten delen graag hun expertise met u, wat kan bijdragen aan het door u beoogde resultaat.

Westerhornerweg 36
9866 TJ Lutjegast
0594 – 249149
info@houthandelmiedema.nl