Onze specialisaties

Werkwijze

Bij Miedemabouw begint elk bouwproject met een duidelijk plan van aanpak, waarin we uw wensen aanvullen met onze adviezen. Als klant krijgt u één aanspreekpunt voor het gehele traject.

Aanvraag en 3D ontwerp

Als u een offerteaanvraag bij ons doet maken we op basis van uw wensen een computermodel van de hal in 3D. In deze 3D tekening worden materiaal- en kleurgebruik, het aantal spanten, ramen en deuren allemaal virtueel gepositioneerd. Ook maken we een indeling van bijvoorbeeld de eventuele facilitaire ruimtes. Zo krijgt u alvast een goede indruk van het eindresultaat.

Voor het aanvragen van de benodigde vergunningen wordt de ontwerptekening verder uitgewerkt tot een aanvraag omgevingsvergunning tekening. Na ontvangst van de definitieve vergunning worden de productie- en bouwtekening gemaakt.

Uitzetten via digitaal systeem

Voor het uitzetten van het gebouw maakt Miedemabouw gebruik van een geavanceerd digitaal systeem. Met dit systeem kan het uitzetwerk tot op de millimeter nauwkeurig worden gedaan. Het systeem communiceert met een handcomputer waarin vooraf de complete bouwtekening met gebruik van coördinaten ingelezen is.

Constructie in eigen werkplaats

Met de productietekeningen maken onze constructiemedewerkers alle onderdelen op maat. Na het conserveren van de constructie is deze klaar voor transport naar de bouwlocatie.

Bouw op locatie met het beste materiaal

Met onze bouwploegen werken we op locatie aan de realisatie van bouwprojecten. Er wordt onder meer met eigen kranen en hoogwerkers gewerkt die continu inzetbaar zijn.

De wanden worden dikwijls voorzien van stalen systeembeplating. Als dakbedekking wordt vaak gekozen voor stalen systeembeplating of golfplaten. Dit geheel wordt afgewerkt met zetstukken, die gemaakt worden in onze eigen zetterij.  Aluminium dakgoten worden op locatie met een dakgotenmachine naadloos op de juiste lengte geproduceerd.

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl